וולוו S90 ואחותה הסטיישנית V90 מכוונות להיכנס למרכז קטגוריית מכוניות הסלון. ועכשיו נראה שהיא רוצה גם לא רק פלח מעוגת האיכותיות, אלא גם מזו של המעוצבות והנחשקות.
למטרה זו חושפת היצרנית השבדית גרסאות R-Design של שתי המכוניות, שמציגות עיצוב מוחצן וכיול יותר ספורטיבי.
עיקר ההבדל בין ה-S90 ה"רגילה" לזו המעוצבת נעוץ בפגושים ובחישוקים. הראשונים מקבלים פתחי יניקה גדולים יותר מלפנים, ספוילר אינטגרלי עם פנסי ערפל המשולבים בתוכו, ואילו האחרונים צומחים לגודל של 20 אינץ' בעיצוב חמישה חישורים כפולים בצבע כסף מט.

מראות הצד מקבלות גם הן גימור אלומיניום מוברש ומאחור חותמים את ההופעה החיצונית שני אגזוזים המוטמעים בתוך פגוש מעובה ומעט בוטה יותר.
בפנים מקבלות הצמד טיפול קוסמטי מקיף מעט יותר מזה החיצוני. עם מושבים ספורטיביים, חבילת תאורת אווירה, ריפודים בגוון כהה והגה בעיצוב ייחודי לגרסאות.

כמו בשאר הדגמים של וולוו, גרסאות ה-R-Design של ה-S90 וה-V90 מקבלות גם כיול מתלים מעט קשיח יותר מזה של הגרסאות האחרות והן תוצענה עם כל מגוון המנועים. וולוו אירופה פותחת בימים אלו את ספרי ההזמנות ל-S90 ול-V90, לישראל היא ככל הנראה תגיע לקראת השנה הבאה.
לדגמי וולוו בישראל -
וולוו
למאמר זה התפרסמו 0 תגובות