דילוג לתוכן המרכזי בעמוד

"בטחון תחבורתי אפשרי גם בלי מפתח בכיס"

Getting your Trinity Audio player ready...

"משפחה היום מוציאה בסביבות 3,500 עד 4,000 שקלים על רכב אחד. תבין שהמשפחה הישראלית מוציאה על תחבורה יותר מאשר היא מוציאה על חינוך או חופשות, וזו ממש התמכרות והשתעבדות לרכב הפרטי", אומר גיל לייזר, מנכ"ל GoTo. "50% מהאוכלוסייה בתל אביב עובדת בתל אביב, זאת אומרת שהיא גרה חמישה קילומטרים מהבית. עדיין היא תיסע לשם ברכב פרטי, וזו ממש השתעבדות".

צפייה בתוכן "בטחון תחבורתי אפשרי גם בלי מפתח בכיס"

"כדי שאתה היום תחליט לוותר על הרכב הפרטי, אתה צריך להרגיש ביטחון תחבורתי. מה זה ביטחון תחבורתי? אם יש לך מפתח של רכב בכיס, וכשאתה לפעמים ככה מלטף את הכיס, אתה אומר, או-קיי, לא משנה מה קורה, אני יכול להגיע. אם הילד שלי חולה, אם אני צריך להגיע למקום, יש לי ביטחון שאני תמיד יכול לעשות את זה. זה יקר, זה לא יעיל, זה דורש מוסכים ואגרות ואין ספור בעיות בראש, אבל יש לי מפתח בכיס. כשאתה מצליח לגרום לבן אדם להרגיש את אותו דבר, את אותו ביטחון תחבורתי, בעזרת תחבורה אלטרנטיבית, הצלחת".

"בניו יורק אתה רואה אנשים שמרוויחים מאות אלפי דולרים, ואפילו זה לא בסדר העדיפות שלהם לרכוש אוטו. ולכן, כשיש לך בעצם מארג תחבורתי ראוי, הסיכוי שתוותר על הרכב הפרטי הוא גבוה יותר"

"אני חושב שהמלחמה, כמו הקורונה, הוכיחה שהשירות הזה הופך להיות שירות עם צורך קיומי.  אנחנו רואים ביקושים מאוד גבוהים גם בזמן המלחמה. מה שהשתנה במלחמה זה אופן הנסיעה. כלומר, אנחנו מוכרים שעות וקילומטרים; אתה שוכר את האוטו לפי שעות, ואין מה לעשות, אין הרבה נסיעות לצפון, מן הסתם, שזה היה עם סופי השבוע והטיולים בסופי שבוע, כמובן גם הדרום. אז אמנם כמות הנסיעות אפילו גדלה מאז המלחמה, אבל זמן הנסיעות מתקצר".

למאמר זה התפרסמו 0 תגובות

יעוץ מקצועי חינם לפני קניית רכב
  • צור קשר בוואטסאפ
  • התקשר אלינו

הוספת תגובה

תגובות

תגובות לכתבה

צור קשר בוואטסאפ חזור למעלה