בקצרה:
- מיצובישי אאוטלנדר עבר מתיחת פנים קלה
- עם אותו מנוע בנזין ושינויים קלים לעיצוב
- המחיר מתחיל כבעבר ב-192 אלף שקל

זמן לשדרוג: ארבע שנים לאחר שנחת בישראל, ואחרי 18 אלף יחידות שנמכרו כאן, מיצובישי מתחילה לשווק אאוטלנדר מעודכן. המחיר נותרו ללא שינוי ומתחיל ב-192 אלף שקל.
העדכון העיצובי כולל סבכה קדמית מחודשת שאינה מחוברת כעת למכסה המנוע, לצד פגוש קדמי חדש שמוסיף ס"מ אחד לאורך הכולל (472 ס"מ), יחידות תאורה חדשות מאחור וחישוקים בעיצוב עדכני ("18 או "20 כבעבר). בסביבת הנהג יש קונסולה מרכזית מחודשת עם מיקום שונה למחזיקי הכוסות, בורר ההילוכים ומשטח הטעינה האלחוטי, חומרי הריפוד שודרגו וגם לוח המחוונים הדיגיטלי ומסך המגע עודכנו, אך גודלם נותר זהה ("12.3).

מה עוד צריך לדעת: מיצובישי מבטיחה כי תוספת של חומרי בידוד מביאה להפחתה של חצי דציבל ברעשי הכביש ו-6 דציבלים בבידוד הכולל. גם מערך המתלים, ההגה ובקרת היציבות כוילו מחדש לטובת שיפור נוחות הנסיעה והתנהגות הכביש.
מערכת ההנעה נותרה ללא שינוי, עם מנוע בנזין אטמוספרי 4 צילינדרים בנפח 2.5 ליטר המפיק 181 כ"ס. הורדת הכוח לגלגלים מתבצעת דרך תיבת הילוכים רציפה והנעה קדמית או כפולה.

מה אנחנו חושבים: האאוטלנדר החזיק במשך שנים בתואר רכב הפנאי לשבעה הנמכר ביותר, אבל כיום הוא מתמודד מול תחרות קשה מאי פעם. גם מול דורות חדשים ליריבים היסטוריים כמו סקודה קודיאק ופיג'ו 5008, ובעיקר מול נציגות סינית בדמות צ'רי טיגו 8 שגנב לו את התואר, בין היתר בזכות שילוב של הנעה היברידית-נטענת מתקדמת. נציין אגב כי גם מיצובישי מציעה מערכת הנעה דומה באאוטלנדר כבר זמן רב, אבל היא עוד לא נחתה כאן.
ובמתכונות הזו של חידוש צנוע עם הנעת בנזין ותיקה, נראה שהיפני יתקשה להדביק את הפער שפתח המתחרה הסיני בקטגוריה.