דילוג לתוכן המרכזי בעמוד

פנאי אקשן מניסאן המתחדשת: חשפה X-טרייל ניסמו

Getting your Trinity Audio player ready...

בקצרה, לצערנו זה לא. ניסאן חשפה גרסת ניסמו (Nismo) ספורטיבית ל-X-טרייל, השבחה ראשונה לרכב הפנאי שלה על ידי חטיבת הביצועים. אלא שבינתיים הוא מיועד רק עבור השוק היפני ושאר שוקי העולם, כולל ישראל, לא צפויים ליהנות ממנו.

העיצוב האגרסיבי נועד לדברי ניסאן לא רק לרושם, אלא גם לשיפור כוח ההצמדה ב-30% בהשוואה ל-X-טרייל רגיל. לכך תורמים בין היתר ספוילר תחתון בחרטום, מסיטי רוח לאורך צדי המרכב ומסיט רוח אחורי.

חישוקי "20 ייחודיים מעניקים קירור עדיף לבלמים, מייצרים פחות מערבולת רוח ועטופים בצמיגי מישלין פיילוט ספורט EV  (255/45). ליכולת הדינמית תורמים גם בולמי זעזועים של קאייבה, שנועדו להקטין את תנועת המרכב תחת עומס פניות-בלימות-האצות ובכך לשפר את האחיזה, מבלי לפגוע משמעותית בנוחות הנסיעה, כך ניסאן.

מערכת ההנעה נותרה זהה לגרסה ההיברידית המוכרת (e-4ORCE), עם שני מנועים חשמליים - קדמי ואחורי - בעוד מנוע בנזין מוגדש עם שלושה צילינדרים בנפח 1.5 ליטר, משמש רק כגנרטור לטעינת הסוללה. ניסאן לא מפרסמת נתוני הספק וביצועים, אבל מבטיחה כיול שונה למחשב הניהול המעביר יותר כוח לאחור, לטובת הניהוג והפחתת תת-היגוי. תא הנוסעים יציע מוטיב עיצוב מקובל: מושבי באקט ספורטיביים בשחור-אדום וגלגל הגה שטוח בחלקו התחתון.

הירשמו לקבלת עדכונים ומבצעים בעולם הרכב

למאמר זה התפרסמו 16 תגובות

יעוץ מקצועי חינם לפני קניית רכב
  • צור קשר בוואטסאפ
  • התקשר אלינו

הוספת תגובה

תגובות

קראו את חוקי הקהילה שלנו בתנאי השימוש של iCar

תגובות לכתבה

צור קשר בוואטסאפ חזור למעלה