ליפמוטור, יצרנית הרכב הסינית הנמצאת בבעלות חלקית של סטלנטיס, תשיק בתחילת השנה הבאה בישראל גרסת ביצועים כפולת-הנעה של רכב הפנאי C10 - המתחרה בטסלה מודל Y, יונדאי איוניק 5 ואקספנג G6, אם לנקוב במספר שמות רלוונטיים.
מצברי 81.9 קוט"ש יחליפו את יחידות 69.9 קוט"ש בגרסת ההנעה האחורית המשווקת כיום בישראל. יהיו לה שני מנועים חשמליים, קדמי ואחורי, במקום אחורי בלבד, והיא תציע הספק מרבי של 585 כ"ס, יותר מכפליים מהגרסה הרגילה. בהתאם, הביצועים מרשימים: רק ארבע שניות בדיוק נדרשות כדי להאיץ מעמידה ל-100 קמ"ש. ליפמוטור לא מפרסמת נתון מהירות מרבית, אך ניתן לצפות שיוגבל כמו בגרסאות הרגילות ל-170 קמ"ש, לטובת טווח הנסיעה.
ה-C10 מבוסס על פלטפורמת 800V מתקדמת ומצברי ליתיום ברזל פוספט. לפי היצרנית, הוא מאפשר טעינה מהירה מ-30 ל-80 אחוזים בתוך 22 דקות. הופעת הבכורה של הגרסה החדשה צפויה להתקיים בחודש אוקטובר הקרוב, בתערוכת ציריך. אז תחשוף ליפמוטור תחשוף את העיצוב הסופי, שיהיה כנראה זהה לגרסאות הרגילות כמו-גם פרטים נוספים.
ליפמוטור C10 משווק כיום בישראל בשתי גרסאות עיקריות: חשמלית עם מצברי 69.9 קוט"ש, הספק מרבי של 215 כ"ס וטווח נסיעה של 474 ק"מ, ובגרסת מאריך טווח (היברידית-נטענת) בה מנוע בנזין משמש להטענת המצברים והארכת הטווח אך לא מניע ישירות את הגלגלים. לגרסה זו מצברים בעלי קיבולת מופחתת (28.4 קוט"ש), מנוע חשמלי עם 215 כ"ס ומנוע 1.5 ליטר בנזין. טווח הנסיעה החשמלי שלה עומד על 145 ק"מ והכולל על 970 ק"מ. ההברידית-נטענת עולה החל מ-185 אלף שקל והחשמלית החל מ-170 אלף.
ליפהמוטור אולי חזק על פורשה אבל אני יודע שמעבר לפינה ממתין הציפר האגדי הואנגדיצ'ונג שמגיע למהירויות מטופרות מ0-100 כך שפער חור בקיר מתקן בדיקות הריסוק. ציפר או זיפר למי שמתקשה לבטא. תזכרו
גרסת ביצועים של רכב הברידי לא נקראת גרסת ביצועים.
יש לי יגואר XJ בנזין מהשנתון 1999.
יש לדני מטורונטו בנטלי ברוקלנדס 1997 בנזין.
2 דני. חשבתי שבקנדה יש רק מס וחשמליות משווקות שם.
3 קביבו. מהו המייל של דני מטורונטו?
רק בנזין! בלי חשמל!
לכם שלא מכרים את דני טורונטו צריכים להיכנס לכתבה משנת 2011 במדור אוכל אז ראיינו אותו כפנסיונר קנדי שמכין עוגות לא משהו וזאת בלשון המעטה.
..
אני דני מעזה אך עם מבטא פרסי של ראזה כך שאני בפועל צאצא של מוחאמד ראזה השאה של איראן.
...
לטובת הקהל ותזכורת לדני - מה אמרו עליך קוראים במדור האוכל של YNET ב 2011 לפני שהעיפו אותך.
חלק קטן מעשרות התגובות ...
חסכון בתגובות - העתק והדבק.
אני בשוק, אני בהלם, אני המומה
עלק אלכס (26.03.11)
...שנותנים במה לאיש הדוחה, הקטנוני, הפתטי והטרחן הזה, שכל ייעודו להפיץ שנאה ורוע בעולם. פעם אחד פעם, בעקשנות שגובלת באובססיה מטורפת, הוא קוטל מתכונים ומציע גרסאות מתקדמות בהתנשאות.
ועוד משהו: הצילום של עוגת התפוזים מעורר בחילה! איחס!
דני - אתה והעוגות שלך דוחים
אלעד (27.03.11)
קצת קשה להחליט מה דוחה יותר - העוגות המזעזעות שמופיעות פה בכתבה, או אתה בהתנסחות המגעילה שלך בכל התגובות
בהחלט מגיע לך את כתר הטוקבקיטסט הדוחה ביותר
אולי יש קשר בין האוכל הדוחה שלך להתנהגות הדוחה שלך,
ותרד קצת מהסוס הגבוה שאתה יושב עליו, ותלמד לקבל גם ביקורת מאנשים
במיוחד כאשר אתה מבקר ללא הרף בצורה גסה ביותר.
וכמו שכתבת פה למישהו - אם לא מוצא חן בעיניך העוגות עתירות הקלוריות ועתירות הטעם שמופיעות במדור - אז אל תיכנס ואל תגיב.
התגובות שלו למתכונים של אחרים תמיד מעליבות
ואתם נותנים לו במה (27.03.11)
כלומר האיש הזה, שרק מעליב כל שף שנותן כאן מתכונים טובים, מקבל פרס על התנהגותו הבהמית.
סימן שצריך לקרוא אתכם פחות.
מסכימה מסכימה מסכימה
(27.03.11)
הוצאת לי את המלים מהפה.
אם ynet מעוניינים לרענן את המדור או להביא דברים שונים מדי פעם, שישבו וישברו את הראש איך לעשות דברים חדשים, מקוריים, לא בנאליים וכד'. לתת לביריון של המדור פרס על בהמיותו, זו לא "קוליות" ולא סובלנות לדיעות אחרות ולא פתיחות מחשבתית, זו פשוט טיפשות.
שלא לדבר על חוסר הקולגיאליות המינימלית כלפי השפים הקבועים שהופיעו והשקיעו פה ודני טורונטו העליב אותם והשתלח בהם בגסות פעם אחר פעם.
ובדיוק כמו שנכתב מעליי, אם אתם לא תכבדו את עצמכם, כותביכם וקוראיכם - המדור הזה ייהרס ולא יישארו לכם קוראים.
היום זה החג של דני מתוך 157 תגובות ,לפחות 100 תגובות שלו!!
עזרא (26.03.11)
תגידו בטונטו אין הפרשי שעות?
הלך לך כל הלילה ?
כמה תגובות ,איזה חריצות!! הייתי שוכר אותך לעבודה בדואר
דני-אתה חולה
צר לי, לכו לטיפול (26.03.11)
מצטערת, אבל אתה שטוף מוח.
אתה מקפיד לא להוסיף את קורטוב המלח המסכן, אבל אתה משתמש בקמח לבן.
"לדעתך" יש רעילם בתבניות סיליקון: אז א'- דעתך לא קובעת. ב'- מה נראה לך, שהתבניות הרגילות לא עשויות מאיזה חומר שאולי מכיל חומרים רעילים? הרי הן נשרטות ומי יודע מה הן מפרישות...
יוגורט 2 אחוז חובה, אבל חמאה זה סבבה?
יש לי מילה אחת בשבילך- OCD
י/ש טיפולים מדהימים היום.
לך תשתחרר.
ואם לא בא לך לטפל בעצמך- אז לפחות תעשן משהו- אולי תירגע קצת..
כל היורדים, תעשו טובה - עובדה שאתם פה, באתר ישראלי...
חבורה של פתטים אתם (27.03.11)
מקשקשים על כמה הישראלים נוראיים, אבל נכנסים לאתרים ישראלים שוב ושוב. לא מתאים לכם האופי הישראלי - אז תיכנסו בבקשה לאתרים בארצות אליהן ירדתם ועזבו אותנו בשקט.
דני - הגיע הזמן שתקלוט שאתה לא מלך החכמים
ההתנשאות שלך דוחה (26.03.11)
ואתה לא תקבע לאף אחד מה הגיוני לאכול ומה לא
אתה מתנשא על כולם וזה דוחה! דוחה כמו חלק מהמאכלים שלך
למה פשוט שלא תיגש לחנות בעלי חיים ותקנה תערובת לציפורים?
לפי החומרים בהם אתה משתמש זה ממש מתאים לך
אז אתה תמשיך בקו המחשבה ה"הגיוני" שלך ותן לאחרים להמשיך לאכול אוכל של בני אדם, גם אם הוא משמין
בנתיים מה שבטוח שהאוכל ה"בריא וההגיוני" שלך רק גורם לך להיות אחד מהאנשים הכי דוחים וזה מתבטא בכל התגובות שלך גם פה ובעיקר בתגובות למתכונים אחרים,
,,,
על דני מישראל אין לי מה להגיד חוץ משראיתי אותו נוהג באורה 03 ובצ'רי FX EV
,,
רק בנזין! בלי חשמל!
7. אתה משקר, בכלל לא ביקרת בקנדה.
10 raza. סגור את פיך המטנף לנצח, אהבל!
11 סינתיה ושרה. אני מודה לך על תגובתך.
רק בנזין! בלי חשמל!